Sunday, February 3, 2013

my old hobby :D



ok ginieh lah zt nak story ngan joyah2 semua
zt nieh zaman mude2 dulu suke sangat search mr google gambar2 love couple yang comel2 nieh
(maybe berangan nak jadi macam tuh jugax kot)
haha xsecomel mereka
soo mampu dapat kan pic mereka dalam mr google ajer zt mostly suke bende2 yang kiutmiut nieh
 (tengok lah owangnyer pon cute jugax kan)
haha ooohhh plissshhh jangan perasan kan
mesi pembace blog nieh naik rimas kan ngan zt nieh
hey3 that is the real of me
:D
so nie antare koleksi2 pic comey2 yang zt da download..
kowang yang mane2 suke something comel macam zt nieh mesti suke pic nieh sume
(^_^)
*sambil melayan perasaan merindui die zt conteng2 kat wall nieh 
opss maybe ade jiwang2 sikit :)

one think what can i say now i mizz u syg :(
siyezly she's so cute
so let fall together
this is love??
what do you think ?

the place that i really want to go
paris <3
zt n beach :D
xkan lari kemane
suke pic nieh sweet nyurrr

                        
sweet couple <3
        with cute beaR

cute nyerrrr
eh baju dye tuh atoto cwiit cgt
this is me n ??? :D

one thing that i want is be like this :D
always hepy 


       


          






njoy my blog (^_^)

No comments :

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved adeaqoohkesah.blogspot.com